Música

#Sónar2013: homenatge a l'escena de club de Barcelona

Nova tanda de confirmacions al nostre festival favorit que posen la cirereta al pastís d’aniversari amb vint espelmes que el Sónar bufarà enguany, del 13 al 15 de juny. Després d’anunciar un canvi de recinte per a la seva edició diürna, el festival barceloní recupera un trio d’asos imprescindible per a l’escena de club a Barcelona: Angel Molina, Zero i César de Melero. Tots tres van estar a la primera edició del Sónar, l’any 1994, i enguany tornaran al festival per celebrar el vintè aniversari a l’escenari SonarCar, el divendres 14 de juny, en una sessió que promet ser nostàlgica i un homenatge a l’escena barcelonina. Els tres selectors punxaran de forma consecutiva, sense atendre obligatòriament al passat ni fer expresses concessions a la nostàlgia, segons afirma el Sónar a la nota de premsa. Molina, a més, també s'encarregarà del set previ al concert de Pet Shop Boys, la nit del dissabte 15 de juny.

Angel Molina és una de les icones del techno a l’Estat, i un profund coneixedor de l’escena musical en el més ampli dels seus espectres. Angel Molina estima la música i estima els discos (alerta a aquesta mixtape), no és difícil trobar-lo a concerts per sales petites o remenant discos en qualsevol cubeta. Hi ha qui diu que ell és un dels garanties de l’escena underground. D’altra banda, ens fa especial il·lusió poder anunciar el nom de Zero, un pou de saviesa, tal com el defineixen al web del festival. Raül G. Pratginestós, nom rere el qual s’amaga en Dj Zero, es dedica actualment a vendre discos de la seva espectacular col·lecció personal. A banda va ser resident del mític club Moog i responsable durant molts anys de la secció d’electrònica de la prestigiosa botiga Wah Wah. També és el fill de l’àvia techno i un gran coneixedor de la història de la música electrònica (i no electrònica) mundial, reconegut a nivell internacional pels millors dj’s i col·leccionistes. Tanca aquest trio d’asos César Melero, molt vinculat a l’escena d’Eivissa i el naixement del baleàric.

A banda d’aquest petit homenatge a l’escena electrònica nacional, el Sónar ha confirmat a Richie Hawtin, que tornarà novament al festival per presentar ENTER, el seu nou concepte de club que ha revolucionat les nits d'Eivissa. Serà el divendres 14 de juny al SonarPub, acompanyat de Paco Osuna i la nova reina del house britànic, que ja va estar l’any passat a Sónar, Maya Jane Coles. A més a més, també s’incorporen al cartell, el jove britànic Melé, amant d'un so híbrid entre el grime, el trap, el funk i la bass music; el londinenc George Fitzgerald, un dels nous herois del house i el garage a UK; i Arcanoid, veterà de l'escena underground de Madrid i un dels més respectats especialistes en techno del país.

Escrit per
#


3 Comentaris:
Fevi ha dit...
Melanie from USA, October 15, 2012 at 9:53 PM The site is huge but we had a very central latcoion to the pools, restaurants and the lake. We stayed in a 3 bedmobile home which was very clean and adequate. This site is in an excellent latcoion with a short walks into Peschiera del Garda along the lake. Lots of facilities for the 3 year old swimming pools, slides, play areas with bouncy castles he had a great time. We would definately return.
27.05.2014, 23:29:42
Ebony ha dit...
Knocked my socks off with kngelwdoe!
25.07.2016, 15:55:14
Rena ha dit...
This arclite went ahead and made my day. http://jcqfikboby.com [url=http://hfjynig.com]hfjynig[/url] [link=http://dmthfiunzul.com]dmthfiunzul[/link]
26.07.2016, 23:13:43

Publica un comentari
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
ALTRES COSES QUE ENS AGRADEN

Arnau Sala presenta 11.11.11

Nathan Williams de Wavves enceta un projecte amb son germà

El BeCool dedica una nit al house de Detroit

Iggy Pop i Best Coast signen una cançó per la nova temporada de True Blood

Vídeo: The Suicide Of The Western Culture - "From Apartments Window"

#MakeNoise a Gràcia, el proper 25 de gener

Wind Atlas

#1 Benvinguts a A Viva Veu

Ho cridem a viva veu. Ens obsessionen la m&

#2 Inspira

Encara recordem el concert d'Inspira com un

#3 Me and the Bees

Me & The Bees és un grup de noie

#4 Nova temporada Cicle A Viva Veu

Ben a prop de complir tres anys, avui prese

#1 2011. Els millors discos d'electrònica

Enguany hem tinguts alguns debats interns e

#2 2010. Els millors concerts

Encara que no ho sembli, la música n

#3 Martí de Riquer in memoriam

"La primera impressió que fa é

#4 #Sónar2013: La selecció artística

Amb el mateix criteri utilitzat en cadascun